177 Nordland

Det er helt sant!

Nå får du sanntidssystem på våre reiser, som gir deg informasjon om når bussen eller båten faktisk går.

Vi lanserer sanntidssystem i Nordland.

Sanntidssystemet ble først lansert i Nordland og i Bodø på våren 2018 med stor suksess. Like like rundt hjørnet er bybussene på Mo og i Narvik. Nå får du også sanntidssystem på bussen mellom Fauske og Bodø, regionbussene Bodø–Sortland, Bodø–Narvik og Bodø–Saltdal. I tillegg får du sanntid på hurtigbåtene mellom Bodø og Sandnessjøen, og ferjene Bodø–Moskenes og Nesna–Levang. Det skal også installeres informasjonstavler på holdeplass og kai både på Mo, i Bodø og Narvik, samt Bodø, Moskenes, Nesna og Levang.

Sanntidssystemet gir kundene en bedre reiseopplevelse ved at de får oppdatert informasjon om når bussen eller uten faktisk går bra holdeplassen eller kaia. Eventuelle forsinkelser kommer også opp.

Informasjon om sanntid får du i appen 177 Nordland. Den samme informasjonen får ligger også på på nettsidene våre og i selve bussene. Etter hvert kommer også informasjonstavler ved utvalgte busstopp og kaier. De ulike stoppene leses opp i bussene, og gjør det enklere å reise for blinde og svaksynte, og for dem som ikke er lokalkjente.

Slik får du sanntid:

  • Last ned og bruk appen 177nordland. Last ned 177nordland appen på mobilen din. Finnes både for brukere av iOS og Android. 
    Klikk her for App Store - ELLER - Klikk her for Google Play
  • På nettsiden 177nordland.no finner du samme informasjon ved rutesøk
  • Innvendig skjerm og opprop av holdeplassene på bussene
  • Informasjonstavler kommer etterhvert ved utvalgte holdeplasser og kaier
  • På hurtigbåten Bodø–Sandnessjøen, ferjene Bodø–Moskenes og Nesna–Levang vil sanntidssystemet være merkbart i appen og når man gjør søk i reiseplanleggeren på nettsiden vår.
Nettside og CMS: Digitalt Byrå