177 Nordland

Enklere og rimeligere med appen Billett Nordland

Ved å kjøpe billett i appen før du går ombord i bussen blir påstigningen raskere og du har alltid billetten tilgjengelig.

Kjøp billett med mobilen

Å reise med billett kjøpt i app er en enkel og rimeligere måte å reise på. Du har alltid billetten din tilgjengelig på din mobiltelefon, og vet nøyaktig når billetten din går ut. Appen kan brukes i Bodø, Mo i Rana og i Narvik. I Narvik kan appen, frem til 21. mars 2019, kun brukes til reise i byen. Etter 21. mars gjelder også reiser til/fra Bjerkvik/Narvik, selv om denne strekningen går over 2 soner. Periodebillett for nenvte strekning er også på plass fra da av, sammen med øvrige enkeltbilletter. Man må da laste ned versjon 5 av Billett Nordland for å få mulighet til å kjøpe billetter mellom Bjerkvik/Narvik.

Informasjon om oppdatering av mobilappen til versjon 5 finner man i denne artikkelen. 

Billett kjøpt på app blir like billig som å bruke reisekort. I appen Billett Nordland kan du kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter i sone 1 for barn, voksen, honnør og student (kun periodebillett for student). Du får også kjøpt billett til Nattbussen og reisebilletten Travel Pass Nordland. Billettene aktiveres i det du gjennomfører kjøpet.
 

Slik kjøper du billett på app:

1. Last ned Billett Nordland på mobilen din. Finnes både for brukere av iOS og Android.
Klikk her for App Store - ELLER - Klikk her for Google Play

2. Velg billettype og følg stegene for betaling.

3. Første gang du bruker appen må du opprette profil, logge inn og legge inn betalingsdetaljer.

4. Gå ombord i bussen når nedtellingen har startet og billetten er bekreftet kjøpt.

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå