177 Nordland

Reis med Travel Pass Nordland i påska

"No bi da påskeferie!" Er du en av dem som har litt for mange hytter og familiemedlemmer du skal innom i påska? Eller har du ei hytte som er så fjern at du må over både land og vann for å komme deg dit?

 Travel Pass Nordland


Enn hvis det fantes et reisekort som gjorde det mulig å rekke innom alle - uten at det kostet skjorta? Uten å eie egen bil og båt?


Uendelig med stopp - kun et kort 

Grethe er en ivrig dugnadsmamma som bruker Travel Pass Nordland når hun farter rundt i hele Nordland for å selge toalettpapir for sønnens fotballag Aunet Kiosk og IL, og det kan du også gjøre. Kanskje har du flere stopp på turen til hytta, og skal innom venner og kjente, eller skal mye rundt omkring mens du er der? Med Travel Pass Nordland reiser du så mye du vil med hurtigbåt og buss i syv dager. Perfekt for påskeferien!

Familien sparer både penger og miljøet 

Grethe har selvfølgelig regnet på det, og det er helt klart at det lønner seg å reise kollektivt. - Også må man jo ikke bare bare tenke på regnestykket i lommeboka, men også regne på miljøet, sier Grethe, i et telefonintervju på vei ut i øyriket langs Helgelandskysten. Selv bruker hun påska på å ekspandere til hyttemarkedet. - Å få toalettpapir levert på døra på hytta må jo være et sikkerstikk, sier fortsetter hun ivrig.

 Bilde

- Det er jo uansett mer miljøvennlig å reise kollektivt, men med de nye hurtigbåtene blir det enda mer miljøvennlig, så ja, no bi da, ler hun fornøyd. Ingen liker å spare både miljø og penger som Grethe, superselgeren fra Aunet Kiosk og IL.

Se hele filmen om Grethe som avslører sin forretningshemmelighet under. 

Kjøp Travel Pass Nordland her 

Mer påskekos med Travel Pass Nordland

Påskeferien med familien blir billigere med Travel Pass Nordland, det har Grethe også regnet på, ikke at hun skal på ferie da. Men hun har funnet ut at en familie på fire sparer 2 214 kroner på påskeferien til Sandnessjøen i forhold til odinære billetter på buss og båt:

Kostnader med ordinær billettering og Travel Pass Nordland 

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå